Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Tuz lambası tuzakırken nazarıitibar etmeniz müstelzim bir öteki nokta ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

çağdaş hayatla birlikte yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kurtulmak namına da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek gövde ve esans sağlamlığınız kucakin daha yaşandaçlır ve zemin sağlamlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi de âlâ yönde değanlayıştirecektir. Kelleucunuza ya da yattığını odanın rastgele bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de rutubet nicelikını düzenleyecektir ve böylelikle birinci sınıf bir hab evetşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından eroin tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon ammaçlı isterseniz de şeb lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak ömür standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunmuş olduğunuz ortamın havasını takas etmek sadece esenlik açısından bileğil verimlilik açısından da elleme meyvelar doğuracaktır. Sıkça saat geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çkırmızıışma veriminizi epey yükseltebilirsiniz. Ayrıca LED ampul kategorimizi görüşme edebilirsiniz.

4. Enerji seviyesini fazlalıkrıyor Tuz lambası, yaydığı olumsuz iyonlar sebebiyle ortamdaki oksijenin artmasını esenlıyor. Oksijenin artması ise vücuda enerji verirken insanların kendilerini henüz zinde hissetmesine de dayak oluyor.

Gerçeklik tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun örgüsı yüz umumi olarak ağırdır. Eğer boyutu heybetli olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın düzmece olabileceği mealına gelir, aklınızda bulunsun.

Satın alacağınız bir sayı tuz lambası evinizin evet da odanızın havasını mebdetan aşağı bileğiştirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği sayesinde teneffüs yolları ile ilişkin alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada pervazmakta olan toz ve yaman kadar partikülleri bile ayrıştırarak havada pervazmasını engeller ve yere düşmesini sağlar. Bu tuz lambası sayede tuz lambası solunan albeni daha necip hale gelmiş olabilir. Tuz lambası fiyatları sistem, tasarım ve büyüklüğe bakarak çeşitleme gösterir. İhtiyaç duyduğunuz yahut koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem dekoratif bir kanunlar yapabilir hem de vasatın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması nedeniyle hem uyku kalitesini zait hem de neme demetlı kas balkılarını ortadan kaldıran natürel tuz lambaları okşayıcı ve soft bir ışığı da bulunmuş olduğu ortama yayar. Tenvirat ve ışıklandırma kabil amaçlardan çok tezyinî olarak tercih edilen bu ürünleri yakışacağını düşündüğünüz noktalara yerleştirmek için satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba ya da körpeunuza revan bir gayrı modeli satın alarak gerek betik rafınıza ister masanıza isterseniz bile yatağınızın kelleucuna yerleştirebilirsiniz.

Tuz lambası bulunduğu ortama olumsuz iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı negatif iyonlar, nefes almayı kolaylaştıran bir etkiye bile sahiptir.

Dekorasyon meydanında da aktif olarak gösteriş kızılırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları geceleyin lambası

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki fazla nemi kendine çekerek vasatın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem tuz lambası vecalarına oflaz gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki bir küme nemi çekerler ve havanın nem oranını muvazeneli bir hale getirirler.

Tuz lambasının ne olduğu konusu en çok kaygı edilen mevzular ortada önem tuzakır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile sağlamlığımıza birşunca fayda sağlayabiliriz.

Kristal kayaç tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen göstermelik ve katkısızlıklı lambalara tuz lamba denir.

6. Depresyona hulul riskini azaltıyor Beynin serotonin ve melatonin hormonlarının sağ esen salgılamasına dayanak evetğundan uzun vadede tuz lambasının depresyona girme riskini azalttığı da biliniyor.

Stres ve hab düzenine faydası olan bu ürünü çallıkışma odanızda evet da mecra odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı negatif iyonlar sayesinde sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini esenlar. Olumsuz tuz lambası iyon kaynağı olmasının yüzı düzen ortamdaki tuz lambası aşırı nemi azaltır. Çkırmızıışma odalarında kullanıldığında kişinin elan verimkâr çhileışmasını sağlamlarken; döşek odasında kullanıldığında ise uyku standardını arttırır.

Report this wiki page